top of page
airco.jpeg
Brabo TECHNICS kopie.jpg

Alle technieken in één hand!

De laatste 10 jaar is airco onze hoofdactiviteit geworden. Meer en meer klanten kiezen voor airco als verwarmingssysteem. 

Waarom airconditioning? 

In een gezond binnenklimaat, met een aangename temperatuur en luchtvochtigheid, voelt u zich overdag fit en actief en 's nachts geniet u van de ideale nachtrust. 

Waarom airco met warmtepomp? 

Een airco met warmtepomp kan in het voor- en het najaar perfect als bijverwarming en als hoofdverwarming dienen. Aangezien de warmte uit de 'gratis' buitenlucht wordt gehaald, is de warmtepomp zeer aantrekkelijk qua energieverbruik. 85 % van de door ons verkochte airco toestellen is met ingebouwde warmtepomp. Door de invertertechniek en het koelgas R32 behalen wij momenteel COP waardes hoger dan 5. Vergeleken met aardgas en mazout is dit momenteel een stuk gunstiger in verbruik. 

Wat is airconditioning? 

 • Temperatuur controleren (koelen en verwarmen) 

 • Luchtvochtigheid controleren 

 • Lucht filteren en schoonmaken 

 • Luchtcirculatie 

Welke airconditioning? 

Wij bieden volgende mogelijkheden: 

 • verplaatsbare airco's (met of zonder buitengroep) 

 • vloermodel zonder buitengroep

 • hoge wand toestellen met buitengroep 

 • vloertoestellen met buitengroep 

 • plafondonderbouw toestellen met buitengroep 

 • plafond inbouwcassettes met buitengroep 

 • vloerverwarming - vloerkoeling 

Wij bieden volgende mogelijkheid: 

 • INVERTER toestellen: elektronisch gestuurde compressor die stelselmatig opstart en die enkel verbruikt wat echt nodig is. Verbruikt ongeveer 35 % minder dan ON/OF toestellen. Bovenvermelde toestellen kunnen wij aanbieden in singelsplit (1 binnen op 1 buitentoestel) of multi-split (tot 5 binnen op 1 buitentoestel) Voor grotere installaties werken wij met mini-VRF of VRF installaties. 

Topmerken 

Brabo Technics werkt met 4 topmerken: 

LG

De RAC serie van LG is geschikt voor toepassing in slaapkamers, woonkamers, studeerkamers, kantoren en bedrijfsruimten. Deze airco’s zorgen voor een perfect binnenklimaat, een aangename temperatuur en een aangenaam luchtvochtigheidsgehalte. Naast het wandmodel en het raammodel kunt u ook kiezen voor de exclusieve Art Cool lijn. De nieuwste modellen van de Artcool lijn zijn de Artcool Slim en de Artcool Stylist. De LG Art Cool Airconditioners ademen warme en koele lucht, maar vooral u persoonlijke smaak. LG verstaat namelijk de kunst om comfort en design te combineren in een airconditioningsysteem. Want met het brede scala aan modellen, maakt u in een handomdraai uw LG Art Cool-airconditioner een stijlvol onderdeel van uw interieur. 

www.lgklimaat.be 

DAIKIN 

Japanse topkwaliteit wereldwijd gekend. Daikin beschikt als enige fabrikant over 1 toestel dat zowel kan ontvochtigen als bevochtigen (UHURA SARARA). Daikin heeft een zeer groot gamma, het neusje van de zalm is hun Altherma lucht-water warmtepomp. 

www.daikin.be 

FUJITSU 

Fujitsu is bij het publiek gekend vanuit de computerwereld en op de Europese markt een Japans kwaliteitsmerk. De toestellen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan het Belgische klimaat en eisen. Ze plaatsen zicht tussen de top op vlak van lucht-lucht warmtepompen. 

www.fujitsu-heatpumps.be

PANASONIC 

Met meer dan 30 jaar ervaring en activiteiten in meer dan 120 landen over de hele wereld is Panasonic zonder twijfel één van de leiders in de verwarmings- en koelingsector. Panasonic breidt zich wereldwijd uit en biedt superieure internationale producten die grenzen overstijgen.

www.panasonic.com

Gree.jpg

A

I

R

C

O

Wat kan Brabo Technics voor u betekenen?

bottom of page