top of page
Brabo technics groene energie.

Wees zelfvoorzienend met een thuisbatterij voor uw energiesysteem

Waarom een thuisbatterij plaatsen?

Dankzij een thuisbatterij slaat u overtollige energie op die wordt opgewekt door uw zonnepanelen voor later gebruik. Is er even geen zon? Geen nood, op momenten dat uw energieverbruik hoger is dan de energieproductie van uw zonnepanelen gebruikt u de opgeslagen energie uit de batterij, waardoor u minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet.


Daarnaast kunt u ook veel geld besparen met een thuisbatterij door gebruik te maken van de opgeslagen energie in uw thuisbatterij tijdens piekuren of wanneer de energietarieven hoog zijn. U kunt ook profiteren van time-of-use-tarieven door energie op te slaan wanneer de tarieven laag zijn en deze te gebruiken wanneer de tarieven hoog zijn.

Brabo technics zonnepanelen

Haal het maximum uit uw zonnepanelen

Ons team van deskundige installateurs staat klaar om uw thuisbatterijsysteem te ontwerpen, installeren en onderhouden, zodat u geniet van de voordelen van energieopslag zonder gedoe. Wij zorgen voor een professionele installatie die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid, zodat u gemoedsrust heeft en mag vertrouwen op de betrouwbaarheid van uw thuisbatterijsysteem. 

Bij Brabo Technics gebruiken we thuisbatterijen van de merken Solaredge en Huawei. Deze staan bekend om hun geavanceerde technologie en betrouwbare prestaties op het gebied van thuisbatterijen. De batterijen zijn ontworpen om de opgewekte energie van uw zonnepanelen op te slaan voor later gebruik, waardoor u meer controle krijgt over uw energievoorziening en profiteert van lagere energiekosten.

thuisbatterij

Onze leveranciers

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de voordelen van Solaredge en Huawei thuisbatterijen, en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw energieverbruik te optimaliseren en te profiteren van een duurzamere energietoekomst. 

bottom of page