top of page
Brabo Technics warmptepomp

Verwarm uw woning duurzamer met een warmtepomp

Warmtepomp lucht-water

Als ervaren aannemer zijn wij gespecialiseerd in duurzame oplossingen voor verwarming en koeling, en lucht-water warmtepompen zijn een uitstekende keuze voor energie-efficiënte verwarming en warmwatervoorziening in uw woning of bedrijfspand. Een lucht-water warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en zet deze om in bruikbare energie voor verwarming en warm water. Dit maakt het een milieuvriendelijke en kostenefficiënte oplossing, dat aanzienlijk kan bijdragen aan de verlaging van uw energierekening. Wij plaatste, onze eerste warmtepomp lucht-water reeds in 2005! Brabo Technics in Antwerpen kan deze niet alleen komen plaatsen, maar u kunt bij ons ook terecht voor naservice en onderhoud.

Hybride warmtepomp

Met een hybride warmtepomp combineert u het beste van twee werelden: de efficiëntie van een warmtepomp en de betrouwbaarheid van een bestaand gasgestookt verwarmingssysteem. Dit maakt het een ideale oplossing voor gebouwen waarbij een volledige omschakeling naar een volledig elektrisch verwarmingssysteem niet praktisch is.

Brabo Technics werkt samen met gerenommeerde merken zoals Daikin en Novaya om hoogwaardige hybride warmtepompsystemen te leveren die specifiek zijn ontworpen om bestaande gasinstallaties om te vormen naar hybride oplossingen. Ons ervaren team zorgt voor een professionele installatie van uw hybride warmtepomp, met aandacht voor kwaliteit, efficiëntie en gebruiksgemak. 

 

Vraag naar uw premie!

Daikin hybride warmtepomp.webp
Warmtepompboiler

Warmtepompboiler

Onze warmtepompboilers bieden een duurzame en kosteneffectieve manier om uw water te verwarmen, zowel voor huishoudelijk als commercieel gebruik. Onze warmtepompboilers zijn verkrijgbaar in zowel monoblock als split uitvoering, waardoor we voor elke situatie een geschikte oplossing kunnen bieden. Of u nu een compacte en alles-in-één oplossing zoekt of de voorkeur geeft aan een gesplitst systeem voor meer flexibiliteit, wij hebben de expertise en ervaring om aan uw wensen te voldoen.

Onze leveranciers

Meer weten over de mogelijkheden van verwarmen met een warmtepomp?

Neem vrijblijven contact met ons op.

Enkele realisaties

bottom of page