top of page
Brabo Technics elektrische verwarming

Brabo Technics, uw expert in de installatie van elektrische verwarming 

Installatie van elektrische verwarming

Bent u opzoek naar een efficiënte manier om uw woning of bedrijf elektrisch te verwarmen?
Schakel dan Brabo Technics in. Wij hebben reeds meer dan 30 jaar ervaring en kunnen u de perfecte oplossing bieden voor elke situatie.


Vandaag zijn paneelopslagradiatoren ook wel traagheidsradiatoren genoemd de meest efficiënte elektrische oplossing. Zij worden vaak gebruikt ter vervanging van oude accumulatoren en zijn tot wel 3 keer zuiniger dan klassieke elektrische verwarming. In blokken van 15’ wordt het magmatic systeem opgeladen waarna dit 45’ lang zijn warmte afgeeft. Indien gewenst kan u via een app het gebruik volledig aan uw noden afstemmen en zo nog efficiënter verwarmen. Geniet van comfortabele en gelijkmatige verwarmingsverspreiding!

Tal van verwarmingsoplossingen

Tal van verwarmingsoplossingen

Naast paneelopslagradiatoren bieden wij ook een scala aan andere verwarmingsopties, waaronder boilers voor warmwaterproductie, directe verwarmingssystemen voor directe warmte en traditionele accumulatoren voor het opslaan van warmte tijdens daluren. Wat uw verwarmingsbehoeften ook zijn, wij hebben de expertise en ervaring om de juiste oplossing voor u te vinden. Ons team geeft u graag advies omtrent de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. 

Onze leveranciers

Wilt u meer weten over elektrische verwarming?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

bottom of page